If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бе хора, става въпрос за това, че ако тази 166 за 7000лв. е в идеално състояние, т.е., наистина се качваш и караш, при това доста време, цената даже е ниска.
Сега, колко вече писанията на собственика са истина, това вече е друг въпрос.
То какво излиза значи - да купуваме морга за 3000-4000лв. и да сме готови да налеем още поне 5000лв. в нея за да заприлича на кола, това ли е?
Защото из чужбинско е пълно със 166-ци до 2000 евро.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Най-добре си ги събирайте колите част по част от моргите и си ги сглобявайте за по-евтино. Много ме кефи някой като се изкаже, че и запазена кола да купиш, и кенеф - все тая.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Най-добре си ги събирайте колите част по част от моргите и си ги сглобявайте за по-евтино. Много ме кефи някой като се изкаже, че и запазена кола да купиш, и кенеф - все тая.
Ами и аз това имам предвид - по-добре малко повече пари първоначално и безпроблемна кола (относително безпроблемна, все пак е Alfa ), отколкото "на далавера" и после ходене по мъките със седмици и месеци.
Вече остава въпроса с намирането и доказването на такава безпроблемна кола, а това е дълга тема.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Има много възможни причини за продажбата на една кола и най-лошата възможна за купувача е колата да се разпада и някой да иска да се отърве. Най-добре е разбира се предишния собственик просто да си е купил по-нова, по-скъпа, по някаква причина да му е станала излишна и т.н. .. Всичко си е и известна доза късмет
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Щом ти харесва една кола я купуваш! Какво сте седнали с калкулатора да смятате окачване, обслужвания, дискове и накладки, газови уредби и т.н. Когато си търсех кола исках да е 2.0ТС сива, с обикновен сив плючен салон, със стоманени джанти с тасове. Колата която купих е 2.0Турбо, черна, с черен салон и 17-ки ал. джанти.Нищо общо с търсеното, но съм много доволен от покупката. Отиваш, гледаш и грабне ли те колата скачаш в нея и заминаваш.
Така е човек като си търси Алфа не трябва много да конкретизира примерно цвят, салон, екстри и т.н. щото предлагането е ограничено и може да се окаже, че на критериите му отговарят в цяла Бг 2 трошляка
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
@Boby: Абсолютно, освен това много ми се иска да е пак автомат,най-малкото заради приятелката ми, така че, ако тази в Пловдив е хубава я отнасям, ако не чакам търпеливо. Какво ще ремонтирам после, дано не е много и дано не е автомат, но ако не, каквото се наложи.
@Boby: Абсолютно, освен това много ми се иска да е пак автомат,най-малкото заради приятелката ми, така че, ако тази в Пловдив е хубава я отнасям, ако не чакам търпеливо. Какво ще ремонтирам после, дано не е много и дано не е автомат, но ако не, каквото се наложи.
Да не говориш за сивата 2.5 автоматик в автокъща "Детелина" или нещо подобно?
Не, тъмно синият 3.0 автомат от Пловдив, обсъждан по-рано в темата. Утре отивам да го гледам. Моля никой да не ми го краде, като предишното попадение
Ако имаш предвид тази дето е в с. Труд посока Карлово към изхода вляво .. аз съм я гледал. Беше на по-висока цена. Колата се продава от март месец. Да не е и по-рано.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Калата на живо изглежда феноменално запазена! Гледах я с часове, лежах отдолу, гледайх всеки детайл... не намерих за какво да се хвана, освен неработещ климатроник и 2 понацепени тампона на носача и стабилизиращата щанга. Може и да е пребоядисвана, но изглежда, като нова. Дискове и накладки, като нови, салон почти, като нов, автоматът работи гладко и мазно без удари, без замисляне... Няма темпомат, прибиране на огледалата и салонът е по-грозният - черен, НО е много по-читава на пръв поглед от другата. Понеделник / вторник отивам с остатъка от парите и монтьор, ако има скрити дефекти горя с капарото, ако няма се прибирам с нея
Тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...310&f1=details
изглежда много добре, но има проблем с алтернатор, съмнително работещ дебитомер, неприятен шум в мотора, към 3000 оборота, като хъркане или все едно има турбо, скъсан тампон на мотора отгоре (успокоителен), пак не работи климатик, само един ключ, няма кодовете и боята е с множество дребни забележки.
Comment